Hete amateurs is de geilste amateursex community van het internet. Echte amateurs laten alles zien, zoeken sekscontact en laten je graag hun ervaringen en avonturen lezen. Met 22.000 leden en honderden nieuwe profielen per dag, de site voor jouw dagelijkse portie amateurseks.
 Vrouw zoekt man. Stel zoekt man.  Amateur Dogging foto`s.

  Hete amateurs

Drenthe
Gelderland
Groningen
Overijssel
Limburg
Noord Brabant
Noord Holland
Zuid Holland
Friesland
Zeeland
Utrecht
Flevoland


  Diversen.
Naaktstranden.

  Stel zoekt man.

Menno & Linda.
Ellen & Jim.
Debby & Ronald.
Coby & Arjan.
Stel zoekt Bull.
Geil stel.
Dogging stel.
Bi schierig.
Net stel.
Slank koppel zoekt.
Geil stel.
Stel zoekt vluggesex.
Stel wil buitenseks.
Koppel uit Belgie.
Ger en Anja.
Louise en John.

  Hete vrouwen.

Debby.
Brenda.
Sandra.
Jesica.
Renate.
Silvia.
Ester.
Mariska.
Ineke.
Lenny.
Coby.
Dion.
Sjaan.
Karin.
Fietje.
Daphne.
Iris.
Ruby.

  Sexverhalen.

Betrapt in het bos.
Cuckold fantasie.
Mijn hete Hospita.
De Wraak Van Rebecca.
Mijn Vrouw Krijgt Straf.
Cuckhold Funn.
Opwindend cadeau.
Vrijgezellen feest.
Contactadvertenie.
Donkere vrouw.
Stille Wens.
Partnerruil.
Seks in de Sauna.
De Lingerie Shop.
Mijn eerste trio.
Mijn vrouw.
Mijn vrouw gaat los.
Swing vakantie.
Seks met de buurvrouw.
Geile Marleen.
Seks langs de snelweg.
Parkeerplaatsseks.
Gefilmt.
Heet Sauna Avontuur.
Onverwachte Trio.
De Parenboot.
Geneukt door 5 man.
De Bezorgen.
De Ultieme Wraak.
Onze Huwelijksreis.
Huwelijk.
Geile Weddenschap.
De Cougar.
De Turkse buurvrouw.
Met vreemde mannen.
Groot Geschapen.
Vastgebonden.
Bioscoopje Pakken.
Mijn Schoonmoeder.
Mijn Vrouw Miranda.
Onbekende Man.
Spannende Opdrachten.
Seks in de trein.
Dikke vrouw.
Chantage.
Speciale BDSM avond.
Mijn vrouw met een..
Twee oudere vrouwen.
Moeder van een vriend.
Geil verjaardags kado.
Moeder van het....
Op een oude fiets.
De Paskamer.
Seks met een clown.
Parenclub bezoekje.
De fantasie.

  Cuckold verhalen.

Cuckold verhaal 1-18.
Cuckold verhaal 2-18.
Cuckold verhaal 3-18.
Cuckold verhaal 4-18.
Cuckold verhaal 5-18.
Cuckold verhaal 6-18.
Cuckold verhaal 7-18.
Cuckold verhaal 8-18.
Cuckold verhaal 9-18.
Cuckold verhaal 10-18.
Cuckold verhaal 11-18.
Cuckold verhaal 12-18.
Cuckold verhaal 13-18.
Cuckold verhaal 14-18.
Cuckold verhaal 15-18.
Cuckold verhaal 16-18.
Cuckold verhaal 17-18.
Cuckold verhaal 18-18.
   Welkom bij Hete Amateurs.

Hete amateurs.

Met 22.000 leden en honderden nieuwe profielen per dag, de site voor jouw dagelijkse portie amateurseks. Welkom op de amateur seks site van Nederland. Het naaktstrand is een spannende ontmoetingsplek voor naturisten en naaktlopers die graag naakt lopen over het strand, in nederland zijn er vele naturisten stranden en naakstranden waar uiteraard spannende verhalen vandaan komen. Van sommige naturistenstranden staan pikante foto's online, er zijn veel mensen die met elkaar afspreken en daten op de nederlandse naaktstranden. Er is onder andere een naaktstrand te vinden in Scheveningen, Zeeland, Zandvoort, Texel, Ameland, Bussloo, Kijkduin, Maasvlakte, Noordwijk, Brabant, Callantsoog, Friesland, Almere, GRoningen, Oostkapelle en Terschelling. Er zijn ook spannende sex naaktstranden te vinden in warme landen zoals spanje, frankrijk, ibiza, tenerife, en mallorca maar hier kun je mensen ontmoeten die afspreken op de naaktstranden in Nederland..

Schiermonnikoog: Het gehele strand met uitzondering van het deel tussen de strandpalen 2 en 7.
Ameland: Het gehele stand met uitzondering de gedeelten direkt tegenover de 4 badwegen.

Terschelling: Het gehele strand met uitzondering van het bewaakte gedeelt

Texel: Tussen de strandpalen 26 en 27 en in de buurt van de palen 8 en 9.

Julianadorp/Den Helder: Bij de strandopgang Falga tussen de strandpalen 4.6 en 5.Opmerking site bezoeker; de duinen daarachter:makkelijk toegankelijk vanaf dat naaktstrand, veel homo's van alle leeftijden. Als het rustig is, ook op het strand zelf homo-en ook wel straight activiteiten.

Julianadorp: Ten zuiden van Den Helder tussen Groote Keeten en Drooghe Weert, tussen strandpalen 8.4 en 9.4.

Callantsoog: Tussen strandpalen 14.5 en 16.8.
Schoorl: Tussen Schoorl en Bergen aan Zee, tussen de palen 29.5 en 32.4

Heemskerk: Via strandopgang Heemskerkerstrand richting Castricum tussen de strandpalen 47.85 en 47.75, richting Wijk aan Zee tussen de strandpalen 49.60 en 50.15.

Bloemendaal/IJmuiden: Ten zuiden van IJmuiden tussen de strandpalen 58.42 en 59.50.

Zandvoort : Ten zuiden van Zandvoort tussen de strandpalen 68 en 71.

Noordwijk: Tussen de strandpalen 71.5 en 74; tussen de stranpalen 75.25 en 77.25; tussen de strandpalen 78.0 en 79.5.

Katwijk: 50 meter strand aan de grens van Wassenaar.

Wassenaar/Scheveningen: Ten zuiden van Meijendelse Slag, 600 meter ten noorden van Scheveningen tussen de strandpalen 97.4 en 98.

Scheveningen/Den Haag: Bij het Westduinpark tussen de palen 104 en 105
Den Haag: Ten zuiden van de camping "Ockenburg" vanaf de strandpaal 108
Hoek van Holland: Ten noordwesten van Hoek van Holland tussen de strandpalen 116.12 en 116.62.Opmerking site bezoeker;Ook in het duingebied achter het naaktstrand is naaktrecreatie toegestaan.Homo- en bimannen/jongens kunnen zich hier dan ook op erotisch gebied goed amuseren.N.B. Wees er op bedacht dat hier ook jongens jonger dan 16 jaar actief zijn.
Europoort/De Slufter: Via A15 en N15 in de richting Europoort vanaf de 6e trap.
Vrouwenpolder: Ten noordwesten van Vrouwenpolder bij camping "Oranjezon".Opmerking site bezoeker;maar via het strand van Oostkapelle is dit strand ook te bereiken.Je loopt n.l over de duin naar beneden aan de linkerkant is een strandpaviljoen gevestigd deze heet De Piraat. Op het strand aangekomen moet je bij Het strandpaviljoen, rechts af de vlonders op het strand geheel aflopen, wanneer deze vlonders ophouden 0ngeveer 150 meter doorlopen hier begint het naaktstrand, vooral boven in de duinpannetjes gebeuren vaak spannende gebeurtenissen, ook hier allerlei pluimage homo"s, maar beslist ook veel leuke spontane stelletjes.
Domburg: Ten zuiden van Domburg tussen de strandpalen 16.4 en 17.
Breskens: Bij Nieuwesluis de strandovergang 24 't poldertje.
Cadzand: Aan het einde van het strand aan het Zwin.

Ik ben daarom op zoek naar een leuke man die mijn passie voor motoren deelt. natuurlijk mag hij ook andere passies hebben, en het liefst nog voor de liefde.

Ik zoek Spontane man, van 18 tot 112, hoewel ik verwacht niet teveel reacties te krijgen van gespierde mannen van 23. hahahaha, Ik richt me dus maar meer op een lieve man van boven de 45 jaar.

Ik ben een goed uitziende vrouw en zoek een lief maatje. Iemand die het ook leuk vind om lekker een eind te wandelen langs het strand of door de duinen en het leuk vind om samen met de fiets mooie plekjes te ontdekken.

Ben jij de persoon die zich hier in kan vinden? Dan wil ik jou graag leren kennen. Gelieve reacties met foto!

Extra plekken/lokatie van stranden. Ingestuurt door bezoekers van de site;
In Maastricht op het dagstrand, is een groot stuk gereserveerd voor naaktrecrteatie. Ook is er in Maastricht een naturistenvereniging met een eigen strand, dit bevind zich nabij de wijk "Heugem", bij kasteel "de Hooge Weert".
In de Biesbosch. Langs de Amer afvaren bij km 256 erin, rechts aanhouden (diepgang 80 cm). Helemaal doorvaren naar achteren. Lekker rustig, hier wordt naakt gezont, soms sex. (niet op zondag ivm met waterpolitie en gluurders) Vooral lekker op zaterdag/vrijdag
Het strand in Wassenaar ten noorden van het Wassenaarse slag is voorbij de eerste oprit al een aantal jaren een domein voor naaktrecreanten. Het sluit aan op het stukje naaktstrand van Katwijk
Neeltje Jans. Bij de storm vloedkering aan de noordzee kant is er erg rustig. Is niet echt officeel. Parkeren onder de brug bij de sluizen en dan 2 km lopen( halfverwege het strand). Er wordt wel eens gecontroleerd door de politie.
De Radioplassen, Stevensbeek onder Boxmeer . Via de radioweg de plassen voorbij rijden en dan meteen rechts.Dit weggetje zo ver mogelijk doorrijden ne dan het paatje volgen ca 200 mtr. aan de oostkant wordt veel naakt gezond en gezwommen.veel (bi)mannen en soms stellen. je kunt hier heerlijk zwemmen en rustig naakt zonnen.het is er nooit druk,maar altijd wel wat te beleven.Er zijn voldoende beschutte plaatsen tussen de struiken om ongestoort te genieten van zon en sex,vooral voor bi-mannen.

De Radioplassen,Stevensbeek onder Boxmeer . Via de radioweg de plassen voorbij rijden en dan meteen rechts.Dit weggetje zo ver mogelijk doorrijden en dan het pad volgen ca 200 mtr. aan de oostkant wordt veel naakt gezond en gezwommen.veel (bi)mannen en soms stellen. je kunt hier heerlijk zwemmen en rustig naakt zonnen.het is er nooit druk,maar altijd wel wat te beleven.Er zijn voldoende beschutte plaatsen tussen de struiken om ongestoort te genieten van zon en sex,vooral voor bi-mannen.

Een man die z'n grenzen kent. Niet voor een vaste liefdes relatie. Dit is strikt voor seksuele contacten. Een hete chat of email met geile foto's

Ik en mijn jongere collega zijn allebei op zoek naar een leuke date, avondje uit eten, leuke bar of club. Wij gaan altijd samen, maar zijn beiden single.

Humor en passie vind ik erg belangrijk bij een man, net als er goed verzorgt uitzien. Een man moet bij mij wel stevig in zijn schoenen staan. Een erotische instelling, niet te braaf maar wel gedurft.

Hoe vreemder je bent, hoe interessanter voor mij ;) Ik heb altijd van die doodnormale mannen gehad, maar ik zoek toch wel diegene, die hier gretig op zoek zijn naar sex bent een volborstige blonde vrouw.

Vrouwenpolder in Zeeland is een geweldige aanrader. Er is altijd wel wat te beleven. Je gaat bij de camping Oranjezon lopend door de duinen naar het strand. Dit is wel een flink eind lopen!! Daar aangekomen ga je links de duinen op en daar is het feest over een grote lengte over de duinen. Heerlijke duinpannetjes waar je openlijk alles kunt doen. Vaak met bekijks natuurlijk. Komend vanaf Zierikzee volg je even de N59 die over gaat in de N57. Deze volgen richting Middelburg en bij de afslag vrouwenpolder het dorp in.
Vlak bij Zevenhuizen is op het "zevenhuizerplas" een klein naaktstrandje vlak bij is een nieuwbouwijk in aanbouw; helemaal achteraan is een restaurant; langs het strand richting nieuwbouw; achteraan vindt je het naaktstrandje; het is daar erg klein; maar wel gezellig; er komen stelletjes; mannen en vrouwen; geschit voor gezinnen met kinderen; geen sexuele aktiviteiten daar:
Vlak bij het Sneekermeer, op recreatiegebied "de potten"is ook een officieel naakt gedeelte. Aan de achterkant van de plas, veel homo's maar ook wel hetero's. Te bereiken vanaf sneek. de nieuwe rondweg onder de houkesloot, door dan bij de rotonde rechtsaf richting offeringwier, na het dorpje rechtsaf naar het sneekermeer, dan over het bruggetje, rechtsaf slaan het parkeerterrein op.
Bij Arnhem rhederlaag vanaf arnhem, richting richting westervoort onder aan de afslag. Richtjng Doesburg na het plaatje lathem eerste rotonde derde afslag, dan meteen links. Een dijkje op rijden daar heb je bomen staan en daar achter is een naaktstrand. Er zijn geen voorzieningen wel rustig.
Pampushout in Almere dicht bij almere strandkomen veel stellen overdag, veel parkeer plaats daar.
En is ook druk s'middags kom een paar leuke stellen daar geven een show.
Nieuwe buitenlocatie in Goes. Men volgt de borden Goes en rijdt naar het katse strandje.Onder langs de zeedijk rijden tot men boven op de dijk kan rijden daar je autoparkeren en naar het schelpen strandje lopen veel ligplaats wel open vlakte maar er liggen mensen genoeg stellen maar ook mannen. Voordeel je wordt niet lastig gevallen en kan er naakt rond lopen en zwemmen in de Oosterschelde heelgezellig
Aan de waal bij andelst. afslag Zetten/Andelst ri. Andelst voorbij cafetaria De Posthoorn rechts einde (dijk) links onder de brug door eerste rechts (ongeveer 70 meter) "prachtige locatie op het zuiden met ook veel schaduw en niet te druk.
Het wijlermeer in beek bij Nijmegen is een gewone strand en naaktstrand apart
Maasvlakte: A15 richting Europoort,Oostvoorne,Maasvlakte. Weg blijven volgen tot stoplichten,hier linksaf en ter hoogte van Douanegebouw duin over. Veel duinpannen en groot zandstrand. Overdag en in avonduren genoeg stellen en mannen alleen die wat spanning zoeken.
Vlietlanden tussen leidschendam en Voorschoten
Recreatiegebied te hoogezand ook een naaktstrand bij camping de meerwijk en het is er gezellig aan het zuidladermeer
Recreatiegebied Geestmerambacht ten noorden van Alkmaar. Mooi gelegen naaktrecreatie terrein in een prachtig natuurgebied aan een groot meer. Er is een door bomen en struiken omringde ligweide waar veel oudere homo's voor het grijpen (en pijpen) liggen. Vijf minuten lopen van de parkeerplaats.
Zevenhuizen (Zuid-Holland) Zevenhuise plassen. Een naaktstrand gedeelte wat niet groot is. Komen regelmatig stellen en mannen die iets spannends zoeken en verder is het een schoon en ideaal plek om naakt te recre?ren.
Ouddorp (Zuid-Holland) tussen paal 17.50 tot paal 18.50. Ruim gezellig strand. Auto parkeren 1e parkeerplaats links Brouwersdam vanaf Ouddorp gereden. Het duinpad volgen naar strand. Dan ongeveer nog 10 minuten lopen. Gezellig strand voor gezinnen of alleenstaande. Zeker niet geschikt voor zoekende homo's.
Er is een officieel naturistenterrein in de Kleine Wielen bij Leeuwarden, maar ook een verboden terrein. Dit ligt tussen de Kleine Wielen en de spoorbaan, vanaf Leeuwarden gezien v??r de golfbaan. Controle! soms. Ook kun je zonnen (en soms meer) op een groot rustig bebost terrein ten noorden van de snelweg., Vanaf Leeuwarden gezien v??r restaurant de Grote Wielen.
In Hoek van Holland is een naaktstrand waar je ook in een gedeelte van de duinen naakt mag recreeren to aan het zandpad. Er komen zowel hetero mannen, stellen en homo/bi-mannen. Je kunt daar via 2 kanten komen, van af S-Gravenzande het parkeerplaats (betaalt: 3 Euro per dag), niet rechtstreeks via het strandpad, maar linksaf het fietspad af lopen Circa 20 min), dan kom je een kamping links van je tegen, zodra je rechts een pad ziet, loop deze helemaal af en je komt uit tot strandtent "The Liberty" links en rechts van deze strandtent is het naaktstrand.
Ook van af Hoek van Holland kun je van af de parkeerplaats (betaalt 4.50 Euro per dag) bij dit strand komen, maar is wel korter lopen, circa 10 tot 15 minuten. Loop niet rechtdoor, maar neem het pad schuin naar rechts en je komt vanzelf op het strand aan. Helaas lopen er wel erg veel mannen rond om stelletjes heen te wandelen in de duinen (links van de strandtent), ook waneer men niet vrijt. Tegen 19:00 uur wordt het pas spannend om dat er dan weinig mannetjes/gluurders rond lopen. Voor homo's en bi-mannen is het altijd prijs aan de rechterkant van de strandtent in de duinen, ook in de bossages dieper het duin in, hoe wel toegang niet toegestaan is, komen er relatief veel homo's en bi-mannen. PAS OP: De politie controleert, vooral in het weekeinde, en deelt forse boetes uit, tegen 18:00 uur is de kans veel kleiner dat de politie komt.
Het ligt tussen Vuren en Dalem aan de Waal. Je komt er door vanaf de A15 afslag Vuren te nemen en dan Vuren te volgen en alsmaar rechtdoor te rijden tot je op de dijk komt, op de dijk sla je rechtsaf en blijft de dijk volgen. Op een gegeven moment zie je een oude steenfabriek die niet meer in gebruik is , ook hier nog een stukje doorrijden. Nu zie je op een gegeven moment slot Dalem aan je rechterhand en aan de andere kant een houten hek. Dit houten hek kun je aan de binnenkant openmaken. Nu loop je in een weiland richting de Waal, langs een grote plas. Achter deze plas aan de Waal bevind zich het naaktstrand.Er bevinden zoch hier veel homo's en in de struiken gebeurt er dan ook vaak wat. 'smiddags na een uur of vier komen hier ook veel heterostellen in aktie, zowel aan het strand als in de struiken rechts van het strand. Overdag is het op het strand rustiger wat betreft de aktie, maar in de struiken is gebeurt regelmatig wat. Ik heb er een kaartje met de plaats bij gedaan.

Rijswijk ZH ook een naaktstrand in het Wilhelminapark, er komen relatief veel mannen, in de weekeinde ook man/vrouw stellen, Wel veel homo's die aktief zijn in de bosjes, als doorsnee recreant heb je geen last hier van.

De stranden van Oostkapelle en Vrouwenpolder op Walcheren Zeeland ( Wel echter vermelden waard dat de komende zomer de politie gaat toezien op de naaktstranden van de Zeeuwse kust, en dan vooral in de duinpannetjes( is echter geen toegangkelijk gebied), en wanneer bij overtreding ( neuken, pijpen, beffen enz) een forse boete wordt uitgedeeld!!)
Deze is het gehele jaar open van 10.00 tot 22.00 uur. Het is in de Smelt in ASSEN, dit is een sub tropisch zwembad met een gedeelte naaktrecreatie code van de deur bij de ingang. Je vindt hem als je de afslag Assen zuid neemt vanuit Hoogeveen T splitsing links bij de eerste rotonde rechts. Er komt van alles gezinnen stellen vrouwen en mannen.
In Linden(NB) Bij Cuyk Liggen de Kraaienbergse Plassen. In het achterste gedeelte (Bij Gassel) daar is een naakt gedeelte. Zomers is er het druk. Er komen homo' s maar in de zomer ook regelmatig stellen. Ik heb er zelf al een paar leuke ervaringen opgedaan,met stellen. Het is een groot water,rondom het water is overal wat te doen. Er zijn veel bosjes waar je je gang kunt gaan.Opmerking site bezoeker ; Helaas hier niet meer mogelijk. Alleen nog
wandelen met kleren, wordt streng gecheckt door politie! Wel paar 100 m. verderop nieuw naaktstrand, maar heel open, haast geen sex mogelijk
Naaktstrand De Moere Golloo Drenthe. Als je vanaf de rotonde in het gehucht Grolloo oostwaarts rijdt, zie je na ongeveer een kilometer eerst een weg rechts naar het naakstrandje van De Kleine Moere of Joytime.De veel grotere plas De Moere ligt een kilometer verder, na het landhuis. Persoonlijk ben ik meer gecharmeerd van die grote plas, die vrij toegankelijk is, hoewel minder geschikt voor kleine kinderen. Je kunt er ongedwongen in je blootje helemaal omheen lopen in een prachtige omringende natuur. De strandjes zijn nog wel voor verbetering vatbaar, het ontstaan uit een zandafzuiging is nog duidelijk te zien.
Delft Delftsehout. in de linkse hoek van de plas. (t.o.het surf eiland)
Zoetermeer Noord Aa. aan de uiterst linkse kant van het Noord Aa strand. (a.d. kant van het restaurant)
Het gat van Hagen, de plassen bij valburg aan de bos zijde kun je ook naakt recreeren
Bahrse strand ligt aan het rhederlaag bij giesbeek. vanaf autoweg A12 utrecht / oberhausen afslag westervoort dan de weg volgen naar lathum na tweede rotonde linsaf
Gemeente: Hoek (deelgemeente van Terneuzen) Locatie: Westerschelde ter hoogte van achterzijdeDOW-chemicals Naam: Paulinastrand E?nmaal je dijk opkomt, ga je rechts (het eerste gedeelte is textielstrand), na een honderd meter begint het naaktstrand. Hier kan je uiteraard naaktzonnen, maar vrijende stellen - en die komen er volgens ons veel te weinig - kom je af en toe eens tegen. Aan het einde van deze smalle duinstrook, vind je ook veel homo's.
Op de n270 van helmond naar deurne ligt recreatieplas berkendonk,aan li zijde als je van helmond naar deurne rijdt. net onder het viaduct door dan zie je het bordje al staan,je loopt helemaal naar achteren van de plas[door de doorgaan van de afrastering,je verlaat eigenlijk het terrein weer]daar is een gedeelte waar een grasveld ligt en waar nog wat jonge aanplanting is maar er is toch wel wat beschutting. ook hier komen wel stellen en vrouwen/mannen die meer willen dan zonnen,ook s'avonds is dit een goede lokatie voor buitensex en nachtnaakt zwemmen. je auto moet je aan de voorzijde van de plas parkeren je moet dus een eindje lopen.toegang gratis en altijd open.
Bussloo bij Apeldoorn.A1 Apeldoorn-Deventer, afslag Voorst/Zutphen, doorrijden tot de rotonde, 3/4 rond en gelijk rechtsaf
Ook in de omgeving van Utrecht (Utrecht Noord) is een naaktstrand. De Maarsseveense plassen. Ingang via de Westbroekse binnenweg, (via de Gageldijk is ook een entree, deze is echter voor betaald zwemmen). Bij de friteskraam het fietspad volgen en na ongeveer 100 m door de bosjes richting de plas lopen. Deze kant van de plas is voor naakt recreatie (legaal).
Tussen Bakel en Milheeze genaamd de zuth. Bij binnenkomst rechts aanhouden op parkeerplaatsen.Loop het bospad in dan niet linksaf de zonneweide op maar rechtdoor en na 20 meter het paadje in.Je komt dan in het moerasgedeelte met vele bosjes en hei.
Het naaktstrand het Engelermeer heeft ook een eigen naturisten verenging ( NVE)Opmerking site bezoeker ; Even eenkorte aanvulling op je naakstrandenoverzicht. Daar staat dat er aan het Engelermeer (ook) een naturistenvereniging actief is. Dat klopt maar het n?g leukere strand ligt aan het Engelermeer tussen Vlijmen en Den Bosch. Ga dan niet naar het normale naaktstrand maar juist aan de andere kant van het meer (de achterkant). Aan de kant van industrieterrein 'de Vutter' ligt een plas met grote stroken weiland eromheen waar je in alle rust kunt zonnen en relaxen. Heerlijk water en heerlijk rustig en voornamelijk bezocht door gays. Neem op de A 59 afslag 'Vutter / Engelen', houdt richting Engelen aan, rotonde rechtdoor, eerste zandpad links. deze tot aan het einde volgen (zit vol kuilen en bulten). Ga aan het einde door de ijzeren wand (smal poortje) en volg het pad een flink eind. Op diverse plaatsen kun je over boomstammetjes op het grote veld rechts van je komen. Het kan er gezellig druk zijn.
Nieuwe Note; Het naaktstrand Engelermeer (het niet officiele gedeelte) wordt sinds vorig jaar streng gecontroleerd; je mag er officieel niet buiten de paden komen, dus wie zich er bevindt kan rekenen op een bekeuring van 50 Euro (mits je je kunt legitimeren, anders loopt het nog verder op)
Almere, Zilverstrand, op de dag voor hetero's 'savonds en snachts voor homo's (manlijk en vrouwlijk)
Recreatieplas "Hemelrijk" deze is gelegen in Volkel vlakbij Uden. Vanaf de ingang helemaal naar achter lopen, daar is het naaktstrand. Zeer mooie lokatie met veel gras,goede voorzieningen,sanitairgebouw. Vanaf eerste warme
zonnestralen bezocht,op het achterste gedeelte liggen vaak stellen die voor wat meer in zijn, hoofdzakelijk stellen kontakt.
De bison baai in de ooy vanuit nijmegen naar de ooy over de dijk dan kom je erlangs je moet wel ff doorrijden is een lange dijk en dals je daar bent recht erom heen lopen een kwart rond je zult zien dat er daar minder mensen liggen en die er liggen hebben meestal wel plannen en dan wordt het gezellig zomers ook veel stellen die spelen
ten noorden van het zwarte pad in scheveningen heb je ook het noorderstrand. Daar heb je een soort duinstrand na het naaktstrand. hier komen strandgangers en geen automobilisten. Want helaas je stimuleert het automobilisme met die parkeerplaatsen. stelletjes en homo's. Veel mensen in gewone badkleding op het naaktstrand.
rijkerswourdse plassen aan de rand van arnhem van af arnhem rij je richting elst maar het woord ook aan gegeven met borden aan de achter kand van de plas is een stuk naakt strand waar ook veel homo,s kommen maar er ligen ook vrouwen het is er gezelig en er is een douche wc en een restaurand.
Veel geile mensen op het naakststrand van de Beerendonck in Alverna (Gelderland).
Veel mannen die heerlijk pijpen, maar ook vrouwen die dat kunnen en daarnaast heerlijk sappige kutjes hebben! Ga er gewoon liggen. Je zult zien dat er verscheidene mannen met een stijve lul liggen. Als die het water in gaan, gwoon meegaan, zij wijzen je dan wel de weg!!!
Op Vlieland is ook een naaktstrand vanaf het pad van Twintig tot en met de Vliehors kunt u heerlijk naakt zonnebaden.
Groningen, richting paterswolde, rekreatie gebied de hoornseplas, als via de hoofd ingang komt bevindt het zich aan de andere kant van de plas.
De lokatie "Wythmenerplas" (spreek uit: Wietummerplas) vlakbij Zwolle. Vanuit Zwolle richting Raalte. De plas ligt zo'n 5 kilometer van Zwolle. Volg gewoon de borden naar dit recreatiegebied. Veel mensen uit de omgeving: gezinnen, alleenstaanden, etc. Klein strandje, maar wel gezellig.Bij mooi weer 's avonds na 8 uur / half negen ook een meeting point voor homo-en bimannen/ jongens. Naakt rondlopen / liggen is voldoende.
Lokatie Meinerswijk (plassen )Arnhem zuid John frost brug eerste rechtsaf tot aan de nelsonmandela brug rijden, rechts af parkeren lopen richting natuurreservaat ongv. 100meter.. ook veel banen voor homo jongeren.
Een bekend naaktstrand is in het Twiske, ten noord westen van Amsterdam. Ingang bij Oostzaan, bij t - spltsing links, doorrijden tot laatste parkeerplaats, naar het noorden lopen, bij informatiebord rechtsaf. Daar is het falilienaaktstrand, op het eiland ernaast zijn stellen en homo?s. Veel sex. Prachtige natuur.
Bij Dagstrand Oost-Maarland,ongeveer 5 km vanaf Maastricht in de richting Eijsden. Het dagstrand staat ook aangegeven op ANWB-borden, als je via de A2 door Maastricht rijdt in de richting van Luik.
Naaktstrand het "Laakse strand" tussen Nijkerk en Zeewolde in de polder langs prachtig water. Route: vanuit Randstad: Snelweg A'foort-Zwolle, afslag Nijkerk, afrit snelweg linksaf (Almere of Zeewolde), over de sluis gelijk rechtsaf, onderaan rechts onder de weg door, +- 500 m. afslag links (zie borden "Laakse strand"), doorrijden tot einde. Rechts dijk op is het naaktdeel. Hier komen veel he,bi,ho's maar ook veel stellen.
De surfplas het Grasbroek bij Bornerbroek, aan de zijde langs het Twentekanaal. Hier vrijen stelletjes en komen ook veel voyeurs.
Op het Rutbeek bij Enschede is een officieel naaktstrand
Flevopolder bij Almere, net over de Hollandse brug rechts is het zilverstrand. Het achterste gedeelte daarvan is bedoeld voor naakt recreatie. Hier komen ook veel homoseksuele en biseksuele mannen. Vooral wat verder naar achteren is nog wel wat te beleven.
Het Larserbos op het laatste strandje.Je komt er vanaf de weg Lelystad harderwijk bij de verkeerslichten.links af afslag Larser bos. Daarna rechts en de weg volgen over het kanaal dan links het bospad in en op de t splitsing links aanhouden dan de weg rechtdoor volgen en aan het eind kun je je auto parkeren naar achteren lopen en veel plezier. Hier komen veel vooral oudere stellen. Deze lokatie blijkt op dit moment gesloten te zijn door een slagboom en een omgezaagde boom.
Het E 3 strand in Eersel.
Groede - strand (aan bordje 'onbewaakt strand'), Zeeuws Vlaanderen
Recreatie plas "Het Hilgelo".Bij Winterswijk ligt een gezellig meertje met veel recreatie mogelijkheden.
Het naaktgedeelte ligt mooi vooraan en toch beschut.
Aan het brielsemeer is een prima naaktrecreatie terrein. Tegenover zwartewaal, vanuit Rotterdam richting botlek over de brug richting brielle direct over de brug eraf onder de brug door tot aan het einde parkeerterrein.
De weg van harderwijk naar elburg en dan pak je afslag ellerstrand. Het strand links naast jachthaven klink is het naaktstrand. Alles komt daar stellen ,bi en gay vooral 's avonds en in het weekend.
IN WEST-BRABANT
*BIJ HET BERGS DIEPSLUIS AAN DE OESTERDAM,HET IS EVEN ZOEKEN,MAAR WEL DE MOEITE WAARD.(makkie je rijd naar tholen via bergen op zoom -halsteren- de brug over -weg volgen- bij stoplichten links af-volg bergsediepsluis-voor de sluis auto parkeren-te voet sluis over-padje naar beneden volgen-onderaan padje rechts af-naar 100 meter naaktrecreatie). * GALDERSE MEREN,VIA RIJSELBERGSE BAAN!!!!!!
OVERIGE PLAATSEN IN
NOORD-BRABANT
* E3 STRAND BIJ EERSEL,BIJ BINNENKOMST RECHTS AANHOUDEN
* ENODE BIJ NUENEN,ACHTERAAN IS EEN DEEL GERESERVEERD VOOR STREEPLOOS ZONNEN
* BERKENDONK IN HELMOND,AAN DE KANT VAN BAKEL
* HEMELRIJK VONKEL,GEMEENTE UDEN
* RECREATIEGEBIED ENGELERMEER (BIJ DEN BOSCH)TE BEREIKEN MET STADSDIENST `S-HERTOGENBOSCH LIJN 1 EN LIJN 2 NAAR WIJK "KRUISKAMP" DE HALTE IS OP +/- 1KM,MET DE FIETS VANAF WIJK KRUISKAMP OF VANAF VLIJMEN,MET DE AUTO VANAF VLIJMEN OF VANAF A59 AFSLAG ENGELEN EN DAN RICHTING VLIJMEN,ER IS GRATIS PARKEREN,VANAF PARKEERTERREIN IS HET 300 METER LOPEN,HET NATURISTISCHE GEDEELTE BEVAT EEN ZANDSTRAND/ZONNEWEIDE/ZWEMWATER OP 1 EN 1.5 METER DIEPTE AFGEBAKEND/PICKNICKBANKEN/TOILETTEN/DOUCE/EN 2 JEU DE BOULES BANEN.
Opmerking site bezoeker;gebeurt op het naaktgedeelte na 16.00 regelmatig iets met stellen en bezoekers naaktstrand.Locatie bekend zie naaktstrand Bergse Diepsluis en einde naaktgedeelte rechts. Hier komen regelmatig heftige stelletjes uit Belgie of zw nl.
Vlakbij breda de uitgraving "galderse meren"rijden breda - rijsbergen/zundert (de oude weg breda-antwerpen)
bij de kerk linksaf(dit is gehucht effen) viadukt overgaan en weg blijven volgen totdat je niet verder kunt daar linksaf.
bij de T of Y splitsing een scherpe draai naar rechts nemen en de weg blijven volgen dan krijg je aan je linkerhand de galderse meren. bordje naaktstrand volgen
Wijk aan zee rij richting pier dan zie je aan je rechterzijde een bunker daar kan je je auto aan de straat zeide kwijt en bij de bunker ga je de duinen in naar het strand je hebt de keuze uit of in de duinen waar je alles kan doen wat je wil of op het strand zelf.

Kom even kijken, wil graag een leuke lange man ontmoeten,wel iemand die vrij is en geen one night stands gewoon om te beginnen een leuke vriendschap.

Het begint met een geile mail, over en weer, dan met giele chatjes, nog geilere foto's en dan? Dan gaan alle remmen los! En het liefst gaan de remmen er niet meer op.

Uiterlijk? Fris, fruitig en geschoren. Karakter? Als je van sex houd, is dat al genoeg? Locatie? Afhankelijk, maar dit is allemaal bespreekbaar!

Uiterst Discreet! Ben jij een gedurfde man die geen geile uitdaging uit de weg gaat? Die zin heeft in een gewillige en gedurfde vrouw, haar te nemen op publieke plekken, bos, duinen, maar ook druk bezochte plekken?.

Buitenland;
Bredene nabij Blankenberge is vanaf deze zomer ook een naakstrand voorzien.( Belgie)
Van uit de Panne neemt men de draai richting Adinkerke (meli-park)staan tegen de dijk nieuwbouw apartementen daar is een natuurreservaat waar in de duinen en op strand naakt kan lopen. ( Belgie)
Tussen Knokke en cadzand in de belgische duinen kun je heerlijk naakt recreren.
Een mooi gelegen natuurwater+strand naam:Blaue Lagune oftewel Blue Lagoon...in duitsland en wel in kreis kleve gelijk bij grensovergang VENLO.Van daaruit op de A40 richting Duisburg kort na grensovergang
de eerste afrit straelen-nettetal.Dan noch een paar honderd meter. Blaue lagune.Uiteraad wel helemaal achterdoor lopen of beter gezegd half om het natuurwater lopen,want daar begint pas het gedeelte naaktstrand.

Weet je nog een lokatie/of een strand, mail dit dan naar mij door. stuur ons een mailtje.

Hoi, Ik zoek een rustige man met wie ik buiten het leuke contact ook iets meer kan doen.
Hoi, het is voor ons de eerste keer dat wij een advertentie zetten. Wij zoeken een man die discreet samen met ons zo af en toe wil afspreken voor een erotisch contact. Ben niet extreem. Hoe van lief en teder en gezelligheid.

Hallo wij zijn op zoek naar een leuke man om samen mijn vrouw te verwennen.
Hoi wij zijn Ina en Gerard een leuk vlot stel die regelmatig naar parenclubs gaan. Wij zoeken dan ook om ons vriendenclubje uit te breiden naar gezellige maar ook geile koppels of echtparen. Die samen met ons een keer uit te gaan.

Rijpere dame al 5 jaar gescheiden zoekt lieve man voor erotisch contact.
Hoi, Ik ben Sonja al vijf jaar gescheiden. Zoek geen vaste relatie maar een man die zo af en toe langs kan komen voor erotiek en wat spanning. Reageren graag met foto en iedereen krijgt eerlijk antwoord. Stel is ook welkom

Wij een echt doeners stel zoekt geile mannen voor haar. Groot geschapen mannen zeer welkom.
Wij een leuk ruimdenkend stel uit de Randstad in bezit van een camper en zoeken door heel Nederland parkeerplaatsen af voor leuk erotisch contact met geile mannen. Ben jij zo geile man?.
   Populaire dames. Wie wordt er veel bekeken.

Meest bekeken profielen


Ik ben daarom op zoek naar een leuke man die mijn passie voor motoren deelt. natuurlijk mag hij ook andere passies hebben, en het liefst nog voor de liefde.

Ik zoek Spontane man, van 18 tot 112, hoewel ik verwacht niet teveel reacties te krijgen van gespierde mannen van 23. hahahaha, Ik richt me dus maar meer op een lieve man van boven de 45 jaar.

Ik ben een goed uitziende vrouw en zoek een lief maatje. Iemand die het ook leuk vind om lekker een eind te wandelen langs het strand of door de duinen en het leuk vind om samen met de fiets mooie plekjes te ontdekken.

Ben jij de persoon die zich hier in kan vinden? Dan wil ik jou graag leren kennen. Gelieve reacties met foto!

Een man die z'n grenzen kent. Niet voor een vaste liefdes relatie. Dit is strikt voor seksuele contacten. Een hete chat of email met geile foto's

Ik en mijn jongere collega zijn allebei op zoek naar een leuke date, avondje uit eten, leuke bar of club. Wij gaan altijd samen, maar zijn beiden single.

Humor en passie vind ik erg belangrijk bij een man, net als er goed verzorgt uitzien. Een man moet bij mij wel stevig in zijn schoenen staan. Een erotische instelling, niet te braaf maar wel gedurft.

Hoe vreemder je bent, hoe interessanter voor mij ;) Ik heb altijd van die doodnormale mannen gehad, maar ik zoek toch wel diegene, die hier gretig op zoek zijn naar sex bent een volborstige blonde vrouw.

Kom even kijken, wil graag een leuke lange man ontmoeten,wel iemand die vrij is en geen one night stands gewoon om te beginnen een leuke vriendschap.

Het begint met een geile mail, over en weer, dan met giele chatjes, nog geilere foto's en dan? Dan gaan alle remmen los! En het liefst gaan de remmen er niet meer op.

Uiterlijk? Fris, fruitig en geschoren. Karakter? Als je van sex houd, is dat al genoeg? Locatie? Afhankelijk, maar dit is allemaal bespreekbaar!

Uiterst Discreet! Ben jij een gedurfde man die geen geile uitdaging uit de weg gaat? Die zin heeft in een gewillige en gedurfde vrouw, haar te nemen op publieke plekken, bos, duinen, maar ook druk bezochte plekken?.   Vrouwen zoeken mannen.

Sexdating


Copyright hete-amateurs.nl 2011/2014, alle rechten voorbehouden