Hete amateurs is de geilste amateursex community van het internet. Echte amateurs laten alles zien, zoeken sekscontact en laten je graag hun ervaringen en avonturen lezen. Met 22.000 leden en honderden nieuwe profielen per dag, de site voor jouw dagelijkse portie amateurseks.
 Vrouw zoekt man. Stel zoekt man.  Amateur Dogging foto`s.

  Hete amateurs

Drenthe
Gelderland
Groningen
Overijssel
Limburg
Noord Brabant
Noord Holland
Zuid Holland
Friesland
Zeeland
Utrecht
Flevoland


  Diversen.
Naaktstranden.

  Stel zoekt man.

Menno & Linda.
Ellen & Jim.
Debby & Ronald.
Coby & Arjan.
Stel zoekt Bull.
Geil stel.
Dogging stel.
Bi schierig.
Net stel.
Slank koppel zoekt.
Geil stel.
Stel zoekt vluggesex.
Stel wil buitenseks.
Koppel uit Belgie.
Ger en Anja.
Louise en John.

  Hete vrouwen.

Debby.
Brenda.
Sandra.
Jesica.
Renate.
Silvia.
Ester.
Mariska.
Ineke.
Lenny.
Coby.
Dion.
Sjaan.
Karin.
Fietje.
Daphne.
Iris.
Ruby.

  Sexverhalen.

Betrapt in het bos.
Cuckold fantasie.
Mijn hete Hospita.
De Wraak Van Rebecca.
Mijn Vrouw Krijgt Straf.
Cuckhold Funn.
Opwindend cadeau.
Vrijgezellen feest.
Contactadvertenie.
Donkere vrouw.
Stille Wens.
Partnerruil.
Seks in de Sauna.
De Lingerie Shop.
Mijn eerste trio.
Mijn vrouw.
Mijn vrouw gaat los.
Swing vakantie.
Seks met de buurvrouw.
Geile Marleen.
Seks langs de snelweg.
Parkeerplaatsseks.
Gefilmt.
Heet Sauna Avontuur.
Onverwachte Trio.
De Parenboot.
Geneukt door 5 man.
De Bezorgen.
De Ultieme Wraak.
Onze Huwelijksreis.
Huwelijk.
Geile Weddenschap.
De Cougar.
De Turkse buurvrouw.
Met vreemde mannen.
Groot Geschapen.
Vastgebonden.
Bioscoopje Pakken.
Mijn Schoonmoeder.
Mijn Vrouw Miranda.
Onbekende Man.
Spannende Opdrachten.
Seks in de trein.
Dikke vrouw.
Chantage.
Speciale BDSM avond.
Mijn vrouw met een..
Twee oudere vrouwen.
Moeder van een vriend.
Geil verjaardags kado.
Moeder van het....
Op een oude fiets.
De Paskamer.
Seks met een clown.
Parenclub bezoekje.
De fantasie.

  Cuckold verhalen.

Cuckold verhaal 1-18.
Cuckold verhaal 2-18.
Cuckold verhaal 3-18.
Cuckold verhaal 4-18.
Cuckold verhaal 5-18.
Cuckold verhaal 6-18.
Cuckold verhaal 7-18.
Cuckold verhaal 8-18.
Cuckold verhaal 9-18.
Cuckold verhaal 10-18.
Cuckold verhaal 11-18.
Cuckold verhaal 12-18.
Cuckold verhaal 13-18.
Cuckold verhaal 14-18.
Cuckold verhaal 15-18.
Cuckold verhaal 16-18.
Cuckold verhaal 17-18.
Cuckold verhaal 18-18.
   Welkom bij Hete Amateurs.

Hete amateurs.

Met 22.000 leden en honderden nieuwe profielen per dag, de site voor jouw dagelijkse portie amateurseks. Welkom op de amateur seks site van Nederland. Ondanks het feit dat de echte nudisten en naturisten er op zijn zachst gezegd niet gelukkig mee zijn, begint het naturisten gedeelte van Cap d'Agde zich steeds meer te ontwikkelen als een waar swingers resort. Jaarlijks trekken duizenden zo niet tienduizenden swingers van Europa maar ook vanuit andere werelddelen naar le Cap d'Agde. Openlijke seks en swingen gebeurt soms stiekem op het swingers strand waar publieke seks eigenlijk verboden is, maar waar de politie vaak een oogje dichtknijpt en in de vele swingersclubs. Sinds 2008 zijn hier de naakte schuimparties bij gekomen. En sinds enkele jaren zijn er ook een aantal nieuwe hotels waar beduidend meer is toegestaan dan alleen maar naakt zonnen. Uiteraard heeft dit niets te maken met pure nudisme of naturimse. De naturisten en nudisten nemen dan ook grote afstand van deze groep. Echter men kan er niet om heen. Cap d'Agde is er ook voor een zeer grote groep swingers.

Waarom komen al die swingers naar Cap d'Agde? Wel omdat ze er 100% zeker van kunnen zijn dat ze erg veel andere swingers zullen ontmoeten. Vaak wordt maanden van tevoren thuis al via diverse fora of communities bekeken of er alvast dates gemaakt kunnen worden met andere swingers die er ook in die periode zijn, of hebben ze alvast afspraken gemaakt met mensen die ze van voorgaande jaren nog kennen. Maar ook als je als swingerskoppel zonder afspraken die kant op gaat, zal je snel genoeg door hebben hoe je swingers kunt ontmoeten, hetgeen in eerste instantie best wat lastig kan lijken. Immers in Cap d'Agde komen heel veel nudisten en naturisten, die geen swingers zijn. Deze groep is natuurlijk overal aanwezig binnen het naturistengedeelte van Cap d'Agde en lopen net als de swingers naakt rond. Het is voor de swingers wel belangrijk dat ze geen pure naturisten lastig vallen. Kom bij een echte naturist niet aan met swingers praatjes, want de kans op een klap op je gezicht is niet uitgesloten. Welke van hun swingers zijn is dus niet altijd te zien. Weliswaar zijn bij swingers de intieme delen vaak helemaal geschoren, maar dit biedt niet altijd zekerheid. Niet alle swingers scheren zich volledig en niet iederen die zich volledig scheert is een swinger. Toch zijn swingers wel te spotten, soms blijkt dit vanzelf uit gedrag of aan aangebrachte ornamenten. Maar de meeste zekrheid biedt de locatie waar je de mensen tegenkomt, want de swingers zoeken elkaar op.

Swingersstrand Overdag liggen er vele honderden stellen op het swingersstrand van Cap d'Agde (zie pagina alle stranden). Op het swingers strand is het soms moeilijk om tussen de handdoeken door te kunnen lopen, zo dicht liggen ze soms bij elkaar. Officieel is het hebben van sex op het strand verboden en hier wordt veel toezicht opgehouden door de in de buurt liggende politiepost. Toch glipt er regelmatig wat tussen door en na 18:30 als de politie weg is, is er regelmatig genoeg te zien. Overigens veelal gaat het hier niet om swingersseks maar "gewoon" openlijke seks tussen twee partners waarbij er een hoop nieuwsgierigen bij staan gaan kijken.

Swingers Sauna's Het naturistenterrein van Cap d'Agde heeft ook 1 of 2 sauna's. Hoe de sfeer hierbinnen is, is de auteurs van deze site niet bekend, maar aangezien deze sauna's veelal door swingers worden bezocht en ook een bedden/matrassen faciliteit biedt, verwachten wij dat de sfeer niet veel zal afwijken van een parenclub, alleen waarschijnlijk wel wat rustiger, want de behoefte om in een sauna te zitten bij 35 graden buiten.

Parenclubs Het nachtleven van Cap d'Agde heeft veel te bieden voor de swingers lifestyle. Er zijn diverse clubs die ook regelmatig van naam wisselen dus het heeft weinig zin de namen hier te noemen. Echter een paar namen zijn inmiddels wel een begrip. Veel mensen beginnen de avond in Melrose, dit is weliswaar een bar en geen parenclub maar er komen hier veel swingers. De sfeer is gezellig en erotisch en zeer regelmatig springt er iemand uit het publiek op een bar of op een ton om hier een heuse stripact uit te voeren. Melrose sluit rond een uur of 1 en veel swingers trekken dan naar één van de ± 5 parenclubs, waarvan Le Glamour de bekenste en mooiste is. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat qua luxe een parenclub in Frankrijk zich niet kan meten aan een parenclub in Nederland zoals fun4two of fata morgana. Le Glamour is een discotheek annex parenclub. Boven is de discotheek, beneden is het matrassen gedeelte waar mensen rondwandelen die sex willen zien of sex willen hebben. Het is overigens geen uitzondering dat ook in het discotheek deel mensen sex hebben. Over het algemeen is in juli en augustus de club alle avonden goed bezet en op zaterdag zelfs zeer druk.

Privé Je zou het bijna vergeten maar ook in het appartement, villa of hotelkamer kan je sex hebben met andere stellen en ook deze vorm van swingen komt zeer veel voor in Cap d'Agde. Stellen ontmoeten elkaar op het strand, in een bar, op een terasje of in een club en gaan met elkaar mee naar huis. Regelmatig worden ook prive feestjes gehouden waarbij meerdere stellen over elkaar heen buitelen.

Hotels voor paren Sinds 2007 zijn er op Cap d'Agde ook een aantal hotels bijgekomen die uitsluitend voor paren toegankelijk zijn. Dat betekent geen alleenstaanden en ook geen kinderen. Deze hotels hanteren een behoorlijk vrij beleid ten aanzien van openlijke sex. Sex met je partner in openbaar, swingersex in het openbaar en groepsex in het openbaar komen hier regelmatig voor. In deze hotels (couples only) wordt openlijk de liefde bedreven bij het zwembad, en van sekspartner gewisseld. Als je dit leest en in het echt meemaakt zal je begrijpen dat Cap d'Agde zich ontwikkelt tot een waar swingers resort die een grote aantrekkingskracht heeft op swingers uit de hele wereld.

* Baie de l'Amitié - rustige en prettig strand.

* Le Grau d'Agde - breed strand, met veel gratis sportevenementen.

* Le Môle - dicht bij autloosdeel van het centrum . * La Plagette - klein strand in een mooie omgeving, aan de voet van de klif.

* Richelieu - zeer uitgestrekt en breed strand met groenstrook, zandbanken en activiteiten in zee.

* Rochelongue - uitgestrekt strand met groen en gratis sportevenementen.

* La Roquille : veel ontspanningsmogelijkheden aan en gratis sportevenementen.

* Saint-Vincent - klein strand in een baai. * La Tamarissière - een strand gelegen naast een mooi pijnboombos.

Het Swingersstrand Als je zo een minuut of tien langs het naakstrand loopt in de richting einde van de camping (simpel gezegd als je het strand opkomt naar links) zie je op een gegeven moment aan de linkerkant tegen de duinen aan een politiepost / reddingsbrigadepost. Loop je hier voorbij nog een paar minuutjes door dan zie je dat het strand steeds drukker wordt. Iedereen zit bijna bovenop elkaar en je kan soms nauwelijks tussen de handdoeken lopen zonder erop te trappen. Als je dit constateert ben je aangekomen op het swingers strand. In juli en augustus wordt door de politie streng gecontroleerd dat er geen sekshandelingen plaats vinden op het swingers strand maar er ontglipt toch wel eens wat aan hun aandacht. Nadat de laatste politieagenen om 18:30 hun spullen hebben ingepakt is er regelmatig meer te zien.
   Populaire dames. Wie wordt er veel bekeken.   Vrouwen zoeken mannen.

Sexdating


Copyright hete-amateurs.nl 2011 - 2018, alle rechten voorbehouden